Triwa

Triwa Stirling Niben - Rannekello kaiverretulla kellotaululla, ruskealla nahkahihnalla ja sinisellä sekuntiviisarilla

Lisää kuvia

Triwa Triwa Stirling Niben - Rannekello kaiverretulla kellotaululla, ruskealla nahkahihnalla ja sinisellä sekuntiviisarilla
  • Koodi: ANIST101CL010212
  • Tyyppi: Naiset, Miehet
Triwan upeassa Stirling Niben -kellossa on hopeanvärinen, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo ja laadukas, Ruotsin Tärnsjössä valmistettu ruskea nahkahihna. Kellotaulun keskellä on kaunis kaiverrettu osio ja sitä kehystää sekuntiasteikko. Kirkkaan sininen sekuntiviisari piristää kellon muutoin klassista värimaailmaa.
Tekniset tiedot

Normaali hinta: 209 € Säästä 38%

Erikoishinta 129 €

Tila:" Out Of Stock
Delivery time: out of stock

Dette ur kan opleves i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Ilmainen toimitus
Ilmainen vaihto
Hintatakuu
Kuvaus

Yksityiskohdat

Virallinen jälleenmyyjä
Olemme brändin virallinen jälleenmyyjä. Tämä takaa asiakkaallesi turvan siitä, että kello on aito ja siihen on saatavilla virallinen huolto- sekä takuupalvelu.

Päivämäärän näyttö
Päivämäärä näkyy näytöllä erikseen.

Nahkaranneke
Kellon ranneke on nahkaa./p>

Mineraalikide
Erittäin kestävät mineraalikiteet suojelevat naarmuilta ja kolhuilta.

Vedenpitävä 100 metriin asti (10 bar)
Kestävyys 10 baria tai 100 metriä, joten kelloa voi pitää uitaessa. Otathan huomioon että metrien määrä (100) ei kuitenkaan ole sama kuin sallittu sukellussyvyys. Tämä arvo viittaa vedenkestävyystesteissä käytettyyn ilmanpaineeseen (ISO 2281) ja on tarkka kun kello pidetään paikoillaan. Liikkeessä kelloon kohdistuva ilmanpaine kohoaa huomattavasti ja tämän vuoksi suositeltu sukellussyvyys pätee vain kellon ollessa paikallaan ollen liikkeessä alhaisempi.

Kondensaatio - tärkeää!
Radikaalit lämpötilanmuutokset (esimerkiksi saunan kuumuus tai kylmä pakkanen) saattavat aiheuttaa kondensoitumista (kellon lasin sisäpuolella näkyy tällöin pieniä vesipisaroita). Kello tulee käyttää pikaisesti kultasepänliikkeessä tai kellon huoltoliikkeessä jotta kosteus voidaan poistaa. Mikäli näin ei toimita, voi kello vakavasti vaurioitua. Kellot eivät ole kondensaationkestäviä vaikka olisivatkin vedenkestäviä. Kondesaatio ei välttämättä ole tuotannon virhe, joten se ei yleensä kuulu takuun piiriin.

Vetonuppi
Estää veden pääsyn kelloon. Asettaaksesi kellon, nupin tulee olla vedettynä ylös.

Valoa heijastava pinta
Valoa heijastava päällyslakka tarjoaa pitkäikäisen valoa reflektoivan ominaisuuden pimeässä tilassa. Efektin aikaansaamiseksi vaaditaan vain pieni määrä valolle altistumista. Yleensä nämä ominaisuudet löytyvät kellojen viisareista.

Kvartsikello
Patterilla toimiva kvartsikello, jota ohjaa kivennäiskvartsin kiteden vaihtelu. Nämä värähtelyt ovat hyvin vähäisiä jolloin kello säilyttää tarkkuutensa, jonka vuoksi kvartsia käytetäänkin kelloissa usein.

Tuotekuvaus on muotoiltu erityisesti Kellot.fi:lle ja sitä ei saa kopioida tai muokata. Ehtojen rikkomisesta vaaditaan korvaus.


Lisätiedot

Lisätiedot

Halkaisija 37 mm
Syvyys 11 mm
Rannekkeen materiaali Nahka (sopii ranne noin 12-22 cm ympärysmitaltaa Please wait)
Rannekkeen leveys 20 mm
Lasi Mineraalilasi
Koneistotyyppi Kvartsi
Vedenkestävyys 10 atm (amme/uinti)
Lukko tyyppi Soljen
Rannekkeen väri Ruskea
Kotelon materiaali Ruostumaton teräs
Näytön väri Hopea
Näytön väri Hopea, Valkoinen
Tuotenumero ANIST101CL010212
EAN 7350056803029
Sukupuoli Naiset, Miehet
Asiakkaiden arviot

Triwa Stirling Niben - Rannekello kaiverretulla kellotaululla, ruskealla nahkahihnalla ja sinisellä sekuntiviisarilla er 37 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 11 mm.

  Loading...