Tietoa Kellot.fi:stä

Ladataan...

Kellot.fi on rannekelloja ja näiden oikeaoppiseen kunnon ylläpitoon tuotteita tarjoava verkkokauppa. Tavoitteemme on tarjota maan laajin valikoima korkealaatuisia rannekelloja markkinoiden parhaaseen hintaan. Korkealaatuiset tuotteet ja hyvä asiakaspalvelu ovat palvelumme kulmakiviä.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme uusia ja mielenkiintoisia laatukelloja sekä muita asiaankuuluvia tuotteita. Seuraamme markkinoiden kehitystä ja päivitämme tuotevalikoimamme niin, että meillä on aina viimeisimmät ja parhaat mallit. Meille on erittäin tärkeää, että meillä on hyvä suhde asiakkaihimme, joten tarjoamme hyvää palvelua - sekä ennen, sen aikana ja sen jälkeen, kun lähetät tuotteesi. Varmistamme siis, että pyrimme vastaamaan sähköpostiviesteihisi 1-2 arkipäivän kuluessa, jotta voit aina tavoittaa meidät (otathan kuitenkkin huomioon, että sesonkiaikoina yhteydenottoaika voi olla pidempi). Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen ostokseesi.  Tarjoamamme tuotteet toimitetaan nopeasti ja vaivattomasti sinulle ja valtuutettuna jälleenmyyjänä voimme taata, että kaikki myymämme tuotteet ovat 100% aitoja. Otamme tietenkin myös vastuun myymistämme tuotteista ja jos tuote ei toimi kunnolla tai toimii väärin, voit tietenkin lähettää sen takaisin meille! Asiakkaana sinulla on aina myös 2 vuoden takuu ja reklamaatio-oikeus tuotteellesi.

Kellot.fi on osa tanskalaista Reverie ApS -yritystä, joka on harjoittanut verkkokauppaa vuodesta 2007 lähtien. Yrityksen menestys on taannut laajan verkkokauppatoiminnan Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.


Kellot.fi/

Tietoa yrityksestä

Yritys perustettiin syyskuussa 2007 ja nykyään verkkokauppatoimintaa on Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Osoite ja muut tiedot:
Reverie ApS
Generatorvej 8F, 1,th
2860 Søborg, Denmark


Y-tunnus: 33260954
Cvr: 33260954

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@kellot.fi

Haluaisimme kerätä evästeitä

Käytämme käyttäjäliikenteen evästeitä tunnistaaksemme käydyt sivut. Tämä auttaa meitä analysoimaan verkkosivujen liikennettä ja parantamaan verkkosivustomme käyttäjäystävällisyyttä erityisesti sinulle. Lue lisää täältä: Sopimusehdot