Swiss Military Hanowa

Swiss Military Hanowa Flagship - Miesten kello mustalla nahkahihnalla ja näytöllä

Lisää kuvia

Swiss Military Hanowa Swiss Military Hanowa Flagship - Miesten kello mustalla nahkahihnalla ja näytöllä
  • Koodi: 64161204007
  • Tyyppi: Miehet
Swiss Military Hanowan Flagship on klassisen tyylikäs, urheilullinen miesten kello. Musta, kuvioitu nahkahihna tuo kelloon ajatonta tyyliä, ja näytön lukuisat yksityiskohdat antavat sporttisen vivahteen. Flagship-mallista löytyy päivämääränäkymä. Kellon vedenkestävyys on 10 ATM, joten sen kanssa voi myös uida. Kellon rungon halkaisija on 42 mm.
Tekniset tiedot
Hinta 273,75 €

Saatavuus: Varastossa

Arvioitu toimitusaika: 2-4 arkipäivää

Dette ur kan opleves i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Ilmainen toimitus
Ilmainen vaihto
Hintatakuu
Kuvaus

Yksityiskohdat

Virallinen jälleenmyyjä
Olemme brändin virallinen jälleenmyyjä. Tämä takaa asiakkaallesi turvan siitä, että kello on aito ja siihen on saatavilla virallinen huolto- sekä takuupalvelu.

Swiss ISA 2330-103 -kellokoneisto
Tämä malli käyttää sveitsiläistä ISA 2330-103 -kellokoneistoa. Sveitsiläinen kellokoneisto on tunnetusti yksi maailman parhaista.

Safiirilasi
Safiili on jopa 6 kertaa vahvempaa kuin teräs ja ohittaa kestävyydessään timatit Mohs:n mittarilla. Tämä tekee safiirilasista erittäin tehokkaan suojan kellollesi.

Päivämäärän näyttö
Päivämäärä näkyy näytöllä erikseen.

Valoa heijastava pinta
Valoa heijastava päällyslakka tarjoaa pitkäikäisen valoa reflektoivan ominaisuuden pimeässä tilassa. Efektin aikaansaamiseksi vaaditaan vain pieni määrä valolle altistumista. Yleensä nämä ominaisuudet löytyvät kellojen viisareista.

Vedenpitävä 100 metriin asti (10 bar)
Kestävyys 10 baria tai 100 metriä, joten kelloa voi pitää uitaessa. Otathan huomioon että metrien määrä (100) ei kuitenkaan ole sama kuin sallittu sukellussyvyys. Tämä arvo viittaa vedenkestävyystesteissä käytettyyn ilmanpaineeseen (ISO 2281) ja on tarkka kun kello pidetään paikoillaan. Liikkeessä kelloon kohdistuva ilmanpaine kohoaa huomattavasti ja tämän vuoksi suositeltu sukellussyvyys pätee vain kellon ollessa paikallaan ollen liikkeessä alhaisempi.

Kondensaatio - tärkeää!
Radikaalit lämpötilanmuutokset (esimerkiksi saunan kuumuus tai kylmä pakkanen) saattavat aiheuttaa kondensoitumista (kellon lasin sisäpuolella näkyy tällöin pieniä vesipisaroita). Kello tulee käyttää pikaisesti kultasepänliikkeessä tai kellon huoltoliikkeessä jotta kosteus voidaan poistaa. Mikäli näin ei toimita, voi kello vakavasti vaurioitua. Kellot eivät ole kondensaationkestäviä vaikka olisivatkin vedenkestäviä. Kondesaatio ei välttämättä ole tuotannon virhe, joten se ei yleensä kuulu takuun piiriin.

Nahkaranneke
Kellon ranneke on nahkaa./p>

Kvartsikello
Patterilla toimiva kvartsikello, jota ohjaa kivennäiskvartsin kiteden vaihtelu. Nämä värähtelyt ovat hyvin vähäisiä jolloin kello säilyttää tarkkuutensa, jonka vuoksi kvartsia käytetäänkin kelloissa usein.


Lisätiedot

Lisätiedot

Halkaisija 42 mm
Syvyys 9 mm
Rannekkeen materiaali Nahka (sopii ranne noin 13-23 cm ympärysmitaltaa Please wait)
Lasi Safiiri
Koneistotyyppi Kvartsi
Vedenkestävyys 10 atm (amme/uinti)
Lukko tyyppi Soljen
Rannekkeen väri Musta
Kotelon materiaali Ruostumaton teräs
Näytön väri Hopea
Näytön väri Musta
Tuotenumero 64161204007
EAN 7612657084796
Sukupuoli Miehet
Asiakkaiden arviot

Swiss Military Hanowa Flagship - Miesten kello mustalla nahkahihnalla ja näytöllä er 42 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 9 mm.

  Loading...