Palautus

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus sekä 90 päivän vaihto-oikeus. Palautettavan tuotteen on oltava samassa kunnossa, kuin se oli tilauksen saapuessa asiakkaalle ja näin ollen myyntikuntoinen. Tämä koskee tuotteen lisäksi tuotteen mukana mahdollisesti tulleita muita materiaaleja, esimerkiksi käyttöohjeita ja alkuperäistä pakkausta. Jos nämä ehdot eivät täyty, tuotteen palautusoikeus mitätöityy.

Turvallisuussyistä maksettu summa palautetaan vain sille maksukortille tai pankkitilille, josta maksu on alunperin maksettu.
 
Tuotteen palautus edellyttää palautusilmoituksen tekemistä verkkosivuillamme.

Suosittelemme ilmoituksen teon yhteydessä 7 euron hintaisen palautustarran ostamista. Palautustarralla varustetut lähetykset ovat vakuutettuja, eikä sinun tarvitse huolehtia paketin kulusta. Lisäksi pakettiin laitetaan seurantanumero, joten pystyt seuraamaan pakettisi matkan kulkua kaiken aikaa.

Voit lähettää tuotteen myös postin kautta ilman palautustarraa, jolloin maksat toimituskulut itse. Paketti on tässä tapauksessa toimitettava lähetyksenä, joka toimitetaan suoraan vastaanottajalle. Kellot.fi:llä ei ole mahdollisuutta noutaa palautuksia postitoimistosta. Tilauksen lähettäminen Postin kautta ilman palautustarraa lähettäminen maksaa noin 15,50 euroa.

Mikäli haluatte palauttaa tuotteen, luokaa palautus täältä.

  Loading...