Prevetti
Ladataan...
Tarkenna valinta
Listausvalinnat
Rannekkeen materiaali
Rannekkeen väri
Näytön väri
Näytön väri
Lasi
Koneistotyyppi
Vedenkestävyys
Halkaisija
Syvyys
Hinta
Lukko tyyppi

25 tuotetta

Aseta nousevaan järjestykseen
per sivu

Prevetti

Prevettin tarina alkaa Italiasta, Positanon kylästä Amalfin rannikolla Campaniassa, lähellä Salernon maakuntaa. Täällä Prevetin kaksi perustajaa viettivät yhdessä lomaa, jonka aikana kohtalokkaasta tapaamisesta, sekä unohtumattomasta tutustumisesta italialaiseen kulttuuriin ja arvoihin, muodostui menestyvän yrityksen alku.

Italialainen motto "dolce far niente", joka voidaan kääntää "mitään tekemättä jättämisen makeudeksi", havainnollistaa täydellisesti, kuinka italialainen elämäntapa keskittyy elämän yksinkertaisiin, mutta kauniisiin asioihin. Kyse on nykyhetkessä elämisestä ja siitä nauttimisesta täysillä.

Tarina alkaa illasta, jolloin kaksi perustajaa olivat ulkona nauttimassa italialaisen keittiön erikoisuuksia pienessä ja viihtyisässä paikallisessa ravintolassa. Täällä he tapasivat hyvin pukeutuneen paikallisen herrasmiehen, jolla oli siististi taakse kammatut hiukset ja tyylikäs kello ranteessa. Herrasmies kertoi olevansa Carlo Prevetti. Herra Prevetillä oli erityinen aura. Häntä voitaisiin kuvata luonnollisen eleganssin ja tyylin ruumiillistumaksi. Hän huokui itsevarmuutta, oli karismaattinen, ja hänellä oli vertaansa vailla oleva kyky kertoa tarinoita.

Sanonta "dolce far niente" ilmeni usein tavassa, jolla herra Prevetti esitteli perustajille "italialaisen elämäntavan". Hän selitti, että perhe ja hyväntahtoisuus olivat italialaisen elämänilon avaintekijöitä, ja siksi hän kutsui perustajat aidolle italialaiselle perheillalliselle perheensä kanssa seuraavana iltana. Herra Prevetti oli valmistanut herkullisimmat kotitekoiset erikoisuutensa, joita nautittiin tähtitaivaan alla Italian kesähelteessä. Juuri täällä, illallisen aikana ja mahtavassa seurassa, herra Prevetti alkoi kertoa tarinaansa.

Herra Prevetti oli toiminut kelloseppänä yli 40 vuotta ja hänellä oli oma pieni kellokauppa lähiseudulla Salernon lähellä. Hän esitteli perustajille kellokokoelmaansa ja sanoi valtavalla ylpeydellä äänessään, että jokaisella kellolla, jonka hän oli kerännyt vuosien aikana, oli hänelle hyvin erityinen merkitys. Mielenkiintoista herra Prevettin kokoelmassa oli, että se ei ollut kallein eikä eksklusiivisin kokoelma, mitä kellosepältä voisi odottaa, vaan kokoelma, johon Prevetti syystä tai toisesta oli tunneperäisesti kiintynyt. Hän näytti perustajille erikoisimman kellonsa, ensimmäisen kellonsa. Se oli yksinkertainen mutta tyylikäs kello, jonka hänen rakas vaimonsa antoi hänelle heidän ensimmäisenä hääpäivänään.Se oli aikaa, jolloin pariskunta ei ansainnut paljon rahaa. Herra Prevetti selitti, ettei kellon hinta ollut ratkaisevaa, vaan merkitys, muistot ja rakkaus sen takana. Perustajille oli alusti asti selvää, että herra Prevetin näkemys kelloista oli ainutlaatuinen, ja lomansa päätyttyä he päättivät perustaa oman kellomerkin, joka kunnioittaisi herra Prevettiä.

He halusivat, että kellomerkki ilmentää herra Prevetin ominaisuuksia ja arvoja. Herra Prevetin mukaan nimetyn kellomerkin tarkoituksena oli, että kellot eivät ainoastaan kertoisi kellonaikaa, näyttäisivät hyviltä ja olisivat laadukkaita, vaan ne symbolisoisivat myös italialaista kulttuuria ja arvoja. Ja mikä tärkeintä, Prevetti-kellojen tulee olla jokaisen kellon ystävän saatavilla.

Tänäänkin herra Prevetin alkuperäiset näkemykset ovat jokaisen Prevetti-brändille tehdyn liiketoimintapäätöksen ja kellosuunnittelun perusta. Hienostuneisuus, eleganssi, itseluottamus, karisma ja harmonia ovat avainsanoja, jotka ohjaavat brändin moderneja ja tyylikkäitä kellomallistoja. Ja Prevetti-hengelle uskollisena, kaikille sopivasta hinnasta huolimatta laadusta ei koskaan tinkiä. Herra Prevetin hengessä ja kunniassa.

Prevetti kellojen valtuutettuna jälleenmyyjänä takaamme, että tuote on aito, sillä on viralliset takuut ja pääsy merkin viralliseen huoltoon.

Haluaisimme kerätä evästeitä

Käytämme käyttäjäliikenteen evästeitä tunnistaaksemme käydyt sivut. Tämä auttaa meitä analysoimaan verkkosivujen liikennettä ja parantamaan verkkosivustomme käyttäjäystävällisyyttä erityisesti sinulle. Lue lisää täältä: Sopimusehdot