Garmin kellot

Garmin on tullut tunnetuksi GPS-tuotteistaan, jotka soveltuvat niin meri- kuin maakäyttöön. Garminin valikoimiin kuuluu myös erilaisia sykemittareita ja muita urheilukelloja. Garminin tunnetuimpiin GPS-malleihin kuuluu ”Forerunner” 305, 310xt, 450 ja 405cx. Useimmissa Garminin tuotteissa on sisäänrakennettu GPS, mikä palvelee erinomaisesti juoksijoita, triathlonisteja ja muita urheilijoita. Garminilla on laajavalikoita juoksukelloja sekä tavallisia sykemittareita, jotka pystyvät mittaamaan sekä etäisyyden että vauhdin. GPS-omaisuuksien lisäksi Garminin kellot kertovat ajan, nopeuden ja sykkeen. Näiden tietojen ansioista käyttäjä pystyy saamaan mahdollisimman paljon irti harjoituksestaan. Garmin on todella haastanut kilpailijansa sykemittareillaan ja urheilukelloillaan. Voitte tutustua sivuillamme laajaan Garminin valikoimaamme. Kaikki Garminin tuotteen toimitetaan Garminin lahjapakkauksessa, joka sisältää käyttöohjeet. Lisätietoa Garminin tuotteiden takuusta löytyy tämän sivun ala-laidasta.
 
Kellot.fi on Garmin-kellojen virallinen jälleenmyyjä Suomessa. Voit siis olla täysin varma siitä, että tuotteet ovat aitoja ja että ostamallasi kellolla on kahden vuoden takuu. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, jos et löydä etsimääsi mallia.
Ladataan...
Tarkenna valinta
Listausvalinnat

13 tuotetta

per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

13 tuotetta

per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Haluaisimme kerätä evästeitä

Käytämme käyttäjäliikenteen evästeitä tunnistaaksemme käydyt sivut. Tämä auttaa meitä analysoimaan verkkosivujen liikennettä ja parantamaan verkkosivustomme käyttäjäystävällisyyttä erityisesti sinulle. Lue lisää täältä: Sopimusehdot

Tuote lisätty ostoskoriin!