Aistrup
Ladataan...
Tarkenna valinta
Listausvalinnat
Sukupuoli
Rannekkeen materiaali
Rannekkeen väri
Näytön väri
Näytön väri
Kotelon materiaali
Lasi
Koneistotyyppi
Vedenkestävyys
Halkaisija
Syvyys
Hinta
Lukko tyyppi

Tuotteet 1-48 / 64

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Aistrup

Aistrup on tanskalainen kellomerkki. Se on saanut inspiraationsa puhtaan minimalistisesta ilmeestä, joka kuvaa skandinaavisen muotoilun esteettisyyttä. Nykyään klassista skandinaavista tyyliä käytetään kaikessa huonekalujen suunnittelusta ja kodin asusteista vaatteisiin ja asusteisiin, mukaan lukien kelloihin. Itse asiassa minimalistisista kelloista on tullut yksi markkinoiden suosituimmista kellomalleista. Aistrup-brändin perustajat havaitsivat kuitenkin, että markkinoilla on kysyntää kelloille, jotka vetoavat hintatietoiseen minimalistiin. Henkilöille, jotka välittävät tyylistään, mutta jotka eivät myöskään halua maksaa omaisuuksia kauniista ja toimivasta kellosta. Näin Aistrup syntyi, ja siitä on tullut ykkösbrändi miehille ja naisille, jotka rakastavat minimalistista skandinaavista muotoilua, mutta jotka samalla haluavat rahoilleen vastinetta.

Aistrupilta löydät valikoiman monipuolisia kelloja sekä miehille että naisille, klassisilla malleilla ja puhtailla linjoilla. Mallit ovat uskollisia skandinaaviseen muotoilun estetiikalle, koska niissä ei ole yhtään turhaa yksityiskohtaa. Nämä ominaisuudet tekevät Aistrup-kellosta ihanteellisen asusteen, koska se sopii kaikkien vaatteiden kanssa, kaikkiin tilaisuuksiin. Lisäksi ajattoman muotoilunsa ansiosta se ei koskaan mene pois muodista.

Aistrupin valtuutettuna jälleenmyyjänä takaamme, että Aistrup-kellosi on 100% aito ja että sinulla on virallinen merkkitakuu.

Haluaisimme kerätä evästeitä

Käytämme käyttäjäliikenteen evästeitä tunnistaaksemme käydyt sivut. Tämä auttaa meitä analysoimaan verkkosivujen liikennettä ja parantamaan verkkosivustomme käyttäjäystävällisyyttä erityisesti sinulle. Lue lisää täältä: Sopimusehdot