WeWood

WeWood Kale Black-Green - Puinen rannekello vihreillä yksityiskohdilla

Lisää kuvia

WeWood WeWood Kale Black-Green - Puinen rannekello vihreillä yksityiskohdilla
  • Koodi: 70308302
  • Tyyppi: Naiset, Miehet
WeWoodin ympäristöystävälliset puiset kellot ovat nousseet lyhyessä ajassa yleisön suosikeiksi. Kale Black/Green -malli on valmistettu tummasta Blackwood-puusta, joka tunnetaan kestävyydestään. Analogista näyttöä korostavat raikkaan vihreät yksityiskohdat. Kellon hihnan pituutta on mahdollista säätää itse.
Tekniset tiedot

Normaali hinta: 109 € Säästä 55%

Erikoishinta 49 €

The clock is no longer produced

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Ilmainen toimitus
365 päivän palautusoikeus
Virallinen jälleenmyyjä
Kuvaus

Yksityiskohdat

Virallinen jälleenmyyjä
Olemme brändin virallinen jälleenmyyjä. Tämä takaa asiakkaallesi turvan siitä, että kello on aito ja siihen on saatavilla virallinen huolto- sekä takuupalvelu.

Valoa heijastava pinta
Valoa heijastava päällyslakka tarjoaa pitkäikäisen valoa reflektoivan ominaisuuden pimeässä tilassa. Efektin aikaansaamiseksi vaaditaan vain pieni määrä valolle altistumista. Yleensä nämä ominaisuudet löytyvät kellojen viisareista.

Tuotekuvaus on muotoiltu erityisesti Kellot.fi:lle ja sitä ei saa kopioida tai muokata. Ehtojen rikkomisesta vaaditaan korvaus.

Lisätiedot

Lisätiedot

Halkaisija 42 mm
Syvyys 11 mm
Rannekkeen materiaali Puu (sopii ranteeseen noin m ympärysmitaltaan)
Rannekkeen leveys 25 mm
Lasi Mineraalilasi
Koneistotyyppi Kvartsi
Vedenkestävyys 0 atm (ei mitään)
Lukko tyyppi Korut
Rannekkeen väri Musta, Puu
Kotelon materiaali Puu
Näytön väri Musta, Puu
Näytön väri Vihreä
Tuotenumero 70308302
EAN 610373987541
Sukupuoli Naiset, Miehet
Asiakkaiden arviot

Valitettavasti WeWood Kale Black-Green - Puinen rannekello vihreillä yksityiskohdilla -tuotteen valmistus on lopetettu ja se ei enää ole tilattavissa. Olemme kuitenkin löytäneet sinulle oivia vaihtoehtoja, jotka ovat melko samanlaisia katsomaasi malliin verrattuna. Klikkaa allaolevista tuotteista lukeaksesi lisää tai sulje tämä ikkuna.

WeWood Kale Black-Green - Puinen rannekello vihreillä yksityiskohdilla er 42 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 11 mm.

  Loading...