Swiss Military Hanowa

Swiss Military Hanowa kellot

Swiss Military Hanowa on tunnettu tyylikkäistä ja nuorekkaista urheilu- ja vapaa-ajan kelloistaan. Hanowa perustettiin Sveitsissä vuonna 1963 ja Swiss Military -merkki lanseerattiin ensi kerran vuonna 1990. Swiss Military Hanowa on tänä päivänä globaali ja tunnettu kellovalmistaja, joka vetoaa kaikenikäisiin, kohtuuhintaisten laatukellojen ystäviin. Vuonna 2014 Swiss Military Hanowalle myönnettiin arvostettu Swiss Made-leima kunnianosoituksena yrityksen laadukkaasta työstä. Kelloissa käytetään ainoastaan sveitsiläisiä koneistoja ja niiden valmistuksessa kunnioitetaan maan perinteisiä kellonvalmistusmenetelmiä.

Kellot.fi on Swiss Military Hanowa -kellojen virallinen jälleenmyyjä. Voit siis olla täysin varma siitä, että tuotteet ovat aitoja ja että ostamallasi kellolla on kahden vuoden takuu. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, jos et löydä etsimääsi mallia.

Ladataan...
Tarkenna valinta
Tyhjennä kaikki
Näytetään valintojen mukaan
  1. Sukupuoli 57 Poista tämä nimike
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Haluaisimme kerätä evästeitä

Käytämme käyttäjäliikenteen evästeitä tunnistaaksemme käydyt sivut. Tämä auttaa meitä analysoimaan verkkosivujen liikennettä ja parantamaan verkkosivustomme käyttäjäystävällisyyttä erityisesti sinulle. Lue lisää täältä: Sopimusehdot

Tuote lisätty ostoskoriin!