Suunto kellot

Suomalainen Suunto tunnetaan maailmalla laadustaan ja tyylikkyydestään. Kellojen ominaisuuksiinkin on panostettu ja Suunton valikoimiin kuuluvat myös maineikkaat urheilukellot, joiden avulla liikkuja saa suorituksestaan paljon enemmän irti tavallisten sykemittareiden tapaan. Suunnon käyttäjät voivat luottaa tuotteiden ominaisuuksiin sekä täsmällisyyteen ja hinta suhteessa niiden tarjoamaan korkealaatuiseen teknologiaan. Tällä hetkellä Suunto on suurin sisä- ja ulkourheilukellojen sekä sukellustietokoneiden valmistaja. Tavoitteena on tulla maailman suosituimmaksi urheilukellojen valmistajaksi.
 
Kellot.fi on Suunto-kellojen virallinen jälleenmyyjä. Voit siis olla täysin varma siitä, että tuotteet ovat aitoja ja että ostamallasi kellolla on kahden vuoden takuu. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, jos et löydä etsimääsi mallia.
Ladataan...
Tarkenna valinta
Tyhjennä kaikki
Näytetään valintojen mukaan
  1. Sukupuoli 57 Poista tämä nimike
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Haluaisimme kerätä evästeitä

Käytämme käyttäjäliikenteen evästeitä tunnistaaksemme käydyt sivut. Tämä auttaa meitä analysoimaan verkkosivujen liikennettä ja parantamaan verkkosivustomme käyttäjäystävällisyyttä erityisesti sinulle. Lue lisää täältä: Sopimusehdot

Tuote lisätty ostoskoriin!