Frederique Constant - Accessible Luxury

Frederique Constant perustettiin vuonna 1998 ja visiona oli antaa useammalle ihmisille mahdollisuus nauttia luksuksesta. Nimenomaan tästä syystä Frederique Constant keskittyy korkealaatuisten, klassisten kellojen tuottamiseen kilpailukykyisin hinnoin. Kaikki kellojen osat ovat Sveitsistä, joten he voivat ylpeästi kantaa Swiss-made tavaramerkkiä. Lisäksi, Frederique Constant käyttävät modernia ohjelmistoteknologiaa tuotannossaan saavuttaakseen korkean laadun muotoilu ja kehitysprosessissa.


Koska yhtiö sijaitsee Genevessä, kellotuotannon pääkaupungissa, yhteistyö muiden yritysten ja alihankkijoiden kanssa mahdollistavat riippumattomien tuottajien läsnäolon kellojen kehittämisen kärjessä. Suurin osa Frederique Constantin kellosepistä saavat koulutuksensa Genevessä ja La Chaux-de-Fondsissa ja monet ovat työskennelleet tunnettujen merkkien ateljeissa ennen kuin he liittyivät Frederique Constantiin.Jos etsit eleganttia, korkealaatuista ja Sveitsiläistä kelloa viehättävällä hintatasolla, olemme varmoja, että Frederique Constant on kellotuottaja ja brändi, joka täyttää tarpeesi.


Kellot.fi on Frederique Constantin virallinen jälleenmyyjä, mikä tarkoittaa, että saat varmasti aidon kellon ja tuottajan takuun.

Valitusta ei ole valittavissa.

  Loading...