Bulova

Bulova-kellojen virallinen jälleenmyyjä

Vuonna 1875 Joseph Bulova perusti Bulovan, joka on kauppamme yksi perinteikkäimmistä merkeistä. Bulova on vuosien saatossa aina edustanut laatua ja jännittäviä innovaatioita.

Tuorein todiste tästä on heidän erityiset Ultra High Frequency (UHF) -kellot. UHF on maailman tarkin kvartsi-teknologia. Verrattuna muihin kvartsikelloihin, Bulovan kelloissa on liukuva viisari. Tällä videolla näet esitelmän uraauuratavasta teknologiasta:

Teknisen innovaation ja klassisen muotoilun lisäksi Bulovalla on pitkä perinne, erityisesti naisten kelloissa, käyttää timantteja kelloissaan. Kuten tulet näkemään, näitä timantteja löydät useista kellomalleistamme. 

Kellot.fi on Bulova-kellojen virallinen jälleenmyyjä. Voit siis olla täysin varma siitä, että tuotteet ovat aitoja ja että ostamallasi kellolla on kahden vuoden takuu. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, jos et löydä etsimääsi mallia.

 

Nouseva

21 tuote(tta)

Maailman ensimmäinen taivutettu kronografi

Bulova on perustamisestaan lähtien ollut vastuussa alan monista innovaatioista. Joitakin vuosia sitten Bulova lanseerasi taipuneen rannekellon, joka istuu täydellisesti ranteen ympärille. Kokoelman nimi on sopivasti Bulova-Curv, ja siihen kuuluu monia eri malleja sekä miehille, että naisille. Löydät mallistomme täältä.  Alla olevalta videolta voit nähdä ja oppia lisää:

Nouseva

21 tuote(tta)

  Loading...