Bulova

Bulova-kellojen virallinen jälleenmyyjä

Vuonna 1875 Joseph Bulova perusti Bulovan, joka on kauppamme yksi perinteikkäimmistä merkeistä. Bulova on vuosien saatossa aina edustanut laatua ja jännittäviä innovaatioita.

Tuorein todiste tästä on heidän erityiset Ultra High Frequency (UHF) -kellot. UHF on maailman tarkin kvartsi-teknologia. Verrattuna muihin kvartsikelloihin, Bulovan kelloissa on liukuva viisari. Tällä videolla näet esitelmän uraauuratavasta teknologiasta:

Teknisen innovaation ja klassisen muotoilun lisäksi Bulovalla on pitkä perinne, erityisesti naisten kelloissa, käyttää timantteja kelloissaan. Kuten tulet näkemään, näitä timantteja löydät useista kellomalleistamme. 

Kellot.fi on Bulova-kellojen virallinen jälleenmyyjä. Voit siis olla täysin varma siitä, että tuotteet ovat aitoja ja että ostamallasi kellolla on kahden vuoden takuu. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, jos et löydä etsimääsi mallia.

 

Ladataan...
Tarkenna valinta
Tyhjennä kaikki
Näytetään valintojen mukaan
  1. Sukupuoli 56 Poista tämä nimike
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Haluaisimme kerätä evästeitä

Käytämme käyttäjäliikenteen evästeitä tunnistaaksemme käydyt sivut. Tämä auttaa meitä analysoimaan verkkosivujen liikennettä ja parantamaan verkkosivustomme käyttäjäystävällisyyttä erityisesti sinulle. Lue lisää täältä: Sopimusehdot

Tuote lisätty ostoskoriin!