Arne Jacobsen

Arne Jacobsen

Arne Jacobsen eli vuosina 1902-1971. Tänä aikana hän oli epäilemättä yksi tanskalaisista muotoilijoista, joka laittoi Tanskalaisen muotoilun maailmankartalle. Monien upeiden rakennusten ja huonekalujen lisäksi Jacobsen on suunnitellut monia Tanskan upeimmista kelloista. Arne Jacobsenin funktionalisuuden filosofia tulee hyvin esille hänen kelloissaan. Tämä on tietenkin myös tilanne ajattomalle muotoilulle, joka ei koskaan katoa muodista.

Arne Jacobsenin kellot ovat saatavilla sekä miehille, että naisille. Ne ovat suunniteltu verkkorannekkeella tai nahkarannekkeella. Meiltä löytyy myös eri kokoja, joten voit olla varma, että löydät sinulle sopivan, upean Arne Jacobsen kellon.

Kellot.fi on Arne Jacobsen-kellojen virallinen jälleenmyyjä. Tämä tarkoittaa, että saat varmasti aidon Arne Jacobsen kellon. Saat myös Arne Jacobsenin virallisen takuun. 

Ladataan...
Tarkenna valinta
Tyhjennä kaikki
Näytetään valintojen mukaan
  1. Rannekkeen materiaali 330 Poista tämä nimike
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Haluaisimme kerätä evästeitä

Käytämme käyttäjäliikenteen evästeitä tunnistaaksemme käydyt sivut. Tämä auttaa meitä analysoimaan verkkosivujen liikennettä ja parantamaan verkkosivustomme käyttäjäystävällisyyttä erityisesti sinulle. Lue lisää täältä: Sopimusehdot

Tuote lisätty ostoskoriin!