Alpina

Siitä lähtien kun Alpina-visionääri Gottlieb Hauser perusti yrityksen vuonna 1883, yritys on ollut kello-alan innovatiivisimpia yrityksiä. Hän halusi tarjota ihanteellisimmat kellot urheilijoille, insinööreille, teknikoille ja seikkailijoille. Vuonna 1938 hän lopulta realisoi tämän vision, kun Alpina esitteli vallankumouksellisen "Alpina 4"-sarjan. Se sisälsi neljä periaatetta, joita pidettiin välttämättöminä urheilukelloissa: antimagnetismi, tärinävastus, vesitiivis ja ruostumaton teräs. Tähän päivään nämä ihanteet ja innovaatiot ovat edelleen elossa Genevessä, jossa Alpina valmistaa korkealaatuisia urheilukelloja. Ne ovat kiinteä osa kellomalleissa kuten Seastrong ja Startimer.

Alpina on sitoutunut tuottamaan erittäin kestäviä urheilukelloja, jotka toimivat mahdollisimman tarkasti ja erittäin luotettavasti vaativimmissakin tilanteissa. Kellot on erityisesti suunniteltu kestämään äärimmäisiä luonnollisia ympäristöjä, erityisesti syvyyksissä ja korkeuksissa. Jotta voit harjoitta kiipeilyä, lentämistä, sukellusta tai purjehdusta, materiaalit ja käytettävyys on suunniteltu nämä toiminnat mielessä. Jos tarvitset kellon, joka kestää nykyaikaisten urheiluhaasteiden äärimmäiset olosuhteet, olemme varmoja siitä, että Alpina on merkki, joka ei tuota pettymystä. Alla olevalta videolta voit oppia hieman lisää Alpinan historiasta:

Kellot.fi on Alpina-kellojen virallinen jälleenmyyjä, joten saat varmasti aidon Alpina-kellon, kun asioit kanssamme.

Ladataan...
Tarkenna valinta
Tyhjennä kaikki
Näytetään valintojen mukaan
  1. Sukupuoli 56 Poista tämä nimike
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Haluaisimme kerätä evästeitä

Käytämme käyttäjäliikenteen evästeitä tunnistaaksemme käydyt sivut. Tämä auttaa meitä analysoimaan verkkosivujen liikennettä ja parantamaan verkkosivustomme käyttäjäystävällisyyttä erityisesti sinulle. Lue lisää täältä: Sopimusehdot

Tuote lisätty ostoskoriin!