WeWood

WeWood Mimosa Black - Naisten rannekello Blackwood-puusta

Lisää kuvia

WeWood WeWood Mimosa Black - Naisten rannekello Blackwood-puusta
  • Koodi: 70205300
  • Tyyppi: Naiset
Haluatko toimia hyvän asian puolesta ja samalla saada itsellesi tyylikkään kellon? WeWood istuttaa uuden puun jokaista myytyä kelloa kohden. Tämä Mimosa-sarjaan kuuluva naisten kello on valmistettu Blackwood-puusta, joka on tunnettu kestävyydestään ja kauniin tummasta väristään. Kellon rannekkeen pituutta voi vaivatta säätää itselle sopivaksi.
Tekniset tiedot
Hinta 95,54 €
Tila:" Out Of Stock
Delivery time: out of stock

Dette ur kan opleves i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Ilmainen toimitus
Ilmainen vaihto
Hintatakuu
Kuvaus

Yksityiskohdat

Virallinen jälleenmyyjä
Olemme brändin virallinen jälleenmyyjä. Tämä takaa asiakkaallesi turvan siitä, että kello on aito ja siihen on saatavilla virallinen huolto- sekä takuupalvelu.

Valoa heijastava pinta
Valoa heijastava päällyslakka tarjoaa pitkäikäisen valoa reflektoivan ominaisuuden pimeässä tilassa. Efektin aikaansaamiseksi vaaditaan vain pieni määrä valolle altistumista. Yleensä nämä ominaisuudet löytyvät kellojen viisareista.

Mineraalikide
Erittäin kestävät mineraalikiteet suojelevat naarmuilta ja kolhuilta.

Kvartsikello
Patterilla toimiva kvartsikello, jota ohjaa kivennäiskvartsin kiteden vaihtelu. Nämä värähtelyt ovat hyvin vähäisiä jolloin kello säilyttää tarkkuutensa, jonka vuoksi kvartsia käytetäänkin kelloissa usein.

Vesitiiviys
Kello ei kestä ollenkaan vettä ja tuleekin pitää poissa veden tai kosteuden lähettyviltä.

Kondensaatio - tärkeää!
Radikaalit lämpötilanmuutokset (esimerkiksi saunan kuumuus tai kylmä pakkanen) saattavat aiheuttaa kondensoitumista (kellon lasin sisäpuolella näkyy tällöin pieniä vesipisaroita). Kello tulee käyttää pikaisesti kultasepänliikkeessä tai kellon huoltoliikkeessä jotta kosteus voidaan poistaa. Mikäli näin ei toimita, voi kello vakavasti vaurioitua. Kellot eivät ole kondensaationkestäviä vaikka olisivatkin vedenkestäviä. Kondesaatio ei välttämättä ole tuotannon virhe, joten se ei yleensä kuulu takuun piiriin.

Tuotekuvaus on muotoiltu erityisesti Kellot.fi:lle ja sitä ei saa kopioida tai muokata. Ehtojen rikkomisesta vaaditaan korvaus.

Lisätiedot

Lisätiedot

Halkaisija 46 mm
Syvyys 10 mm
Rannekkeen materiaali Puu (sopii ranne noin 15-21 cm ympärysmitaltaa Please wait)
Rannekkeen leveys 26 mm
Lasi Mineraalilasi
Koneistotyyppi Kvartsi
Vedenkestävyys 0 atm (ei mitään)
Lukko tyyppi Korut
Rannekkeen väri Musta, Puu
Kotelon materiaali Puu
Näytön väri Musta, Puu
Näytön väri Valkoinen
Tuotenumero 70205300
EAN 610373987510
Sukupuoli Naiset
Asiakkaiden arviot

WeWood Mimosa Black - Naisten rannekello Blackwood-puusta er 46 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 10 mm.

  Loading...