WeWood

WeWood Date Army - Vihertävä rannekello Guaiaco-puusta

Lisää kuvia

WeWood WeWood Date Army - Vihertävä rannekello Guaiaco-puusta
  • Koodi: 70304100
  • Tyyppi: Naiset, Miehet
Kauniin khakin vihreä WeWood Date Army on valmistettu Etelä-Amerikassa kasvavasta Guaiaco-puusta, jota käytetään usein erilaisten yrttitee-juomien valmistuksessa. Puu on tunnettu kipua parantavista ominaisuuksistaan.
Tekniset tiedot

Normaali hinta: 99 € Säästä 51%

Erikoishinta 49 €

The clock is no longer produced

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Ilmainen toimitus
365 päivän palautusoikeus
Virallinen jälleenmyyjä
Kuvaus

Yksityiskohdat

Virallinen jälleenmyyjä
Olemme brändin virallinen jälleenmyyjä. Tämä takaa asiakkaallesi turvan siitä, että kello on aito ja siihen on saatavilla virallinen huolto- sekä takuupalvelu.

Mineraalikide
Erittäin kestävät mineraalikiteet suojelevat naarmuilta ja kolhuilta.

Vesitiiviys
Kello ei kestä ollenkaan vettä ja tuleekin pitää poissa veden tai kosteuden lähettyviltä.

Kondensaatio - tärkeää!
Radikaalit lämpötilanmuutokset (esimerkiksi saunan kuumuus tai kylmä pakkanen) saattavat aiheuttaa kondensoitumista (kellon lasin sisäpuolella näkyy tällöin pieniä vesipisaroita). Kello tulee käyttää pikaisesti kultasepänliikkeessä tai kellon huoltoliikkeessä jotta kosteus voidaan poistaa. Mikäli näin ei toimita, voi kello vakavasti vaurioitua. Kellot eivät ole kondensaationkestäviä vaikka olisivatkin vedenkestäviä. Kondesaatio ei välttämättä ole tuotannon virhe, joten se ei yleensä kuulu takuun piiriin.

Kvartsikello
Patterilla toimiva kvartsikello, jota ohjaa kivennäiskvartsin kiteden vaihtelu. Nämä värähtelyt ovat hyvin vähäisiä jolloin kello säilyttää tarkkuutensa, jonka vuoksi kvartsia käytetäänkin kelloissa usein.


Lisätiedot

Lisätiedot

Halkaisija 41 mm
Syvyys 11 mm
Rannekkeen materiaali Puu
Lasi Mineraalilasi
Koneistotyyppi Kvartsi
Vedenkestävyys 0 atm (ei mitään)
Lukko tyyppi Korut
Rannekkeen väri Puu
Kotelon materiaali Puu
Näytön väri Puu
Näytön väri Puu
Tuotenumero 70304100
EAN 610074282877
Sukupuoli Naiset, Miehet
Asiakkaiden arviot

Valitettavasti WeWood Date Army - Vihertävä rannekello Guaiaco-puusta -tuotteen valmistus on lopetettu ja se ei enää ole tilattavissa. Olemme kuitenkin löytäneet sinulle oivia vaihtoehtoja, jotka ovat melko samanlaisia katsomaasi malliin verrattuna. Klikkaa allaolevista tuotteista lukeaksesi lisää tai sulje tämä ikkuna.

WeWood Date Army - Vihertävä rannekello Guaiaco-puusta er 41 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 11 mm.

  Loading...