Tilaajan edut

Suuren tuotevalikoiman ja kilpailukykyisten hintojen lisäksi Kellot.fi tarjoaa asiakkailleen joukon muita etuja. Tällä sivulla voit lukea lisää siitä, miksi ostosten tekeminen verkkokaupassamme kannattaa.


365 päivän palautusoikeus

Tehdessäsi ostoksia Kellot.fi:ssä sinulla on aina 365 päivää aikaa päättää, täyttääkö ostamasi tuote odotuksesi. Voit palauttaa ostamasi tuotteen vaivattomasti ja saada rahasi takaisin, kunhan palautettu tuote on samassa kunnossa kuin sen saadessasi. Vaihtoehtoisesti voit vaihtaa tuotteen toiseen verkkokaupassamme myytävään tuotteeseen.

Nopea toimitus

Varastossa olevat tuotteet, jotka on tilattu arkipäivänä klo 15.00 mennessä, lähetetään samana päivänä. Voit tarkistaa kunkin tuotteen saatavuuden tuotekuvauksen kohdalta.

Ilmainen vaihto-oikeus

Jos et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen, voit vaihtaa sen veloituksetta toiseen verkkokaupassamme myytävään tuotteseen. Kellot.fi maksaa puolestasi toimituskulut uudelle tuotteelle. Tuotteen vaihtaminen onnistuu helposti palautusjärjestelmämme avulla. Tarvitset palautusilmoituksen tekemiseen vain asiakasnumerosi sekä tilaus- tai laskunumeron.

Vähintään kahden vuoden takuu

Kellot.fi tarjoaa tuotteilleen aina vähintään kahden vuoden takuun. Voit tarkistaa yksittäisen tuotteen takuuajan kyseisen tuotteen kuvauksen kohdalta.

Ilmainen toimitus kaikissa tilauksissa

Riippumatta siitä, kuinka monta tuotetta tilaat, maksamme toimituksen puolestasi.


X

Tilaa uutiskirje

Tilaa