Bulova

Bulova

Bulova-kellojen virallinen jälleenmyyjä Suomessa

Vuonna 1875 Joseph Bulova perusti Bulovan, joka on yksi perinteikkäimmistä merkeistä, joita meillä on kaupassamme. Bulova on vuosien saatossa aina edustanut laatua ja jännittäviä innovaatioita.

Tuorein todiste tästä on heidän erityiset Ultra High Frequency (UHF) -kellot, joka on maailman tarkin kvartsi-teknologia. Verrattuna muihin kvartsikelloihinm, Bulova kelloissa on liukuva viisari. Tällä videolla näet esitelmän uraauuratavasta teknologiasta.

Teknisen innovaation ja klassisen muotoilun lisäksi Bulovalla on pitkä perinne, erityisesti naisten kelloissa, käyttää timantteja kelloissaan. Kuten tulet näkemään, näitä timantteja löydät useista kellomalleistamme. 

Kellot.fi on Bulova-kellojen virallinen jälleenmyyjä Suomessa.Voit siis olla täysin varma siitä, että tuotteet ovat aitoja ja että ostamallasi kellolla on kahden vuoden takuu. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, jos et löydä etsimääsi mallia.

 

Nouseva

30 tuote(tta)

Maailman ensimmäinen taivutettu kronografi

Bulova on perustamisestaan lähtien ollut vastuussa alan monista innovaatioista. Joitakin vuosia sitten Bulova lanseerasi taipuneen rannekellon, joka istuu täydellisesti ranteen ympärille. Kokoelman nimi on sopivasti Bulova-Curv, ja siihen kuuluu monia eri malleja sekä miehille, että naisille.

Rubyiat - eksklusiivisia Bulova kelloja naisille

Vuonna 1917 Bulova julkaisi ensimmäisen rannekellonsa naisille. Kellon nimeksi tuli Rubyiat. 100 vuotta myöhemmin, Bulova on julkaissut elegantin kokoelman eksklusiivisia naisten kelloja. Rubyiat-kokoelman kelloissa on timattenja ja kellotaulun päällä on kaunis Cabochon kivi.

Nouseva

30 tuote(tta)

  Loading...
var-time :1518897994