Kronaby

Kronaby Sekel A1000-0713

Lisää kuvia

Kronaby Kronaby Sekel A1000-0713
  • Koodi: A1000-0713
  • Tyyppi: Miehet


Kellot.fi on Kronaby -kellojen virallinen jälleenmyyjä. Tilatessa kauttamme voimme varmistaa, että saat aidon ja laatutestatun Kronaby -kellon.
Tekniset tiedot
Hinta 489 €

Saatavuus: Varastossa

Arvioitu toimitusaika: 2-6 arkipäivää

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Ilmainen toimitus
365 päivän palautusoikeus
Virallinen jälleenmyyjä
Kuvaus

Yksityiskohdat

Yhdistetty
Kello voidaan yhdistää Android- tai iPhone -puhelimeesi, jolloin saat käyttöösi useita kellosi ominaisuuksia. Käyttöliittymä ja yhteyden muodostaminen on tehty mahdollisimman helpoksi, jolloin sen tulisi onnistua lähes jokaiselta. Tämä on ollut erittäin tärkeä tekijä Kronabylle älykelloa suunnitellessa; sen tulee olla käytännöllinen ja helppokäyttöinen. Tämä malli sisältää Kronaby BT002 -version, joka toimii Bluetooth 4.0 Low Energyn kanssa yhteen. Malli on yhteensopiva Android 5 (tai uudempi) sekä iOS 9 (tai uudemman) käyttöliittymän kanssa.

Säädettävät ilmoitukset
Kronaby -kellosi värähtelee, kun ihmiset soittavat ta kirjoittavat sinulle. Erottuakseen muista samantyylisistä kelloista, tässä mallissa voit päättää mitä ilmoituksia haluat saada. Esimerkiksi ota kelloosi vastaan vain puhelut henkilöiltä joita pidät tärkeänä (kuten puoliso, lapset).

Kävin täällä! -GeoTag
Painaessasi yhtä kellon napeista luot helposti ja automaattisesti GeoTag -merkinnän, joka ilmaisee kartalla missä olet ollut. Tämä on hyödyllinen toiminto esimerkiksi uudessa kaupungissa vieraillessa.

Seuraa minua kotiin
Erittäin hyödyllinen toiminto, joka mahdollistaa muiden seurata kotiinvievää reittiäsi. Mikäli esimerkiksi kävelet tänään ykin kotiin, voi partnerisi varmistaa että kaikki menee kuten pitää. Toiminto aktivoidaan painamalla yhtä kellon napeista.

Askelmittari
Kronabyyn on sisäänrakennettu teknologia, joka huomioi ottamasi askeleet. Voit asettaa esimerkiksi päivittäiset tavoitteet askelmäärällesi tai voit antaa älypuhelimesi analysoida dataa pidemmälle.

Aina ajoissa
Riippumatta siitä missä päin maailmaa olet, Kronabyn tulisi aina näyttää oikea aika ja päivittyä aikavyöhykkeiden mukaan.

Ei erillistä lataamista
Toisin kuin monissa älykelloissa, Kronabya ei tarvitse ladata. Kelloon yhteensopii CR3032 -patteri.

Muistutus aktiivisuudesta
Kello tunnistaa itse milloin et ole enää liikkeessä tai olet ollut pitkään paikoillasi, ja muistuttaa automaattisesti että on aika liikkua.

Hylkää puhelu
Puhelun älypuhelimeesi voi hylätä nappia painamalla.

Hiljainen hälytys
Kelloon on sisäänrakennettu hiljainen hälytys, joka vain värisee ilman ääntä.

Toisijainen aika
Kelloon voi asettaa toissijaisen ajan, joka on erittäin kätevä esimerkiksi mikäli liiketoimintaa tai perhesuhteita on toisella aikavyöhykkeellä.

Kameran etäohjaus
Älypuhelimen kellon kameraa voi kontrolloida etänä painamalla kellon erästä nappia.

Musiikin hallinta
Bluetooth -yhteyden avulla voi hallita älylaitteen musiikkisoitinta tämän Kronaby -kellon avulla.

IFTTT -yhteensopiva
IFTTT on erittäin viisas palvelu, joka yhdistää sovelluksia ja muita teknisiä laitteita toisiinsa. Käyttäen sääntöjä ”Jos Tämä Niin Tuo” -periaatteesta voit käynnistää eri laitteiden ja sovellusten välillä toimivia toimintoja.

Nahkaranneke
Kellon ranneke on nahkaa./p>

Safiirilasi
Safiili on jopa 6 kertaa vahvempaa kuin teräs ja ohittaa kestävyydessään timatit Mohs:n mittarilla. Tämä tekee safiirilasista erittäin tehokkaan suojan kellollesi.

Vedenpitävä 100 metriin asti (10 bar)
Kestävyys 10 baria tai 100 metriä, joten kelloa voi pitää uitaessa. Otathan huomioon että metrien määrä (100) ei kuitenkaan ole sama kuin sallittu sukellussyvyys. Tämä arvo viittaa vedenkestävyystesteissä käytettyyn ilmanpaineeseen (ISO 2281) ja on tarkka kun kello pidetään paikoillaan. Liikkeessä kelloon kohdistuva ilmanpaine kohoaa huomattavasti ja tämän vuoksi suositeltu sukellussyvyys pätee vain kellon ollessa paikallaan ollen liikkeessä alhaisempi.

Kondensaatio - tärkeää!
Radikaalit lämpötilanmuutokset (esimerkiksi saunan kuumuus tai kylmä pakkanen) saattavat aiheuttaa kondensoitumista (kellon lasin sisäpuolella näkyy tällöin pieniä vesipisaroita). Kello tulee käyttää pikaisesti kultasepänliikkeessä tai kellon huoltoliikkeessä jotta kosteus voidaan poistaa. Mikäli näin ei toimita, voi kello vakavasti vaurioitua. Kellot eivät ole kondensaationkestäviä vaikka olisivatkin vedenkestäviä. Kondesaatio ei välttämättä ole tuotannon virhe, joten se ei yleensä kuulu takuun piiriin.

Super Luminova -päällyste
Kellon osoittimet on päällystetty Super Luminova -päällysteellä, joka saa ne näkymään jopa kymmenkertaisena verraten normaaliin pigmenttiin. Aine ei ole radioaktiivinen.

Virallinen jälleenmyyjä
Olemme brändin virallinen jälleenmyyjä. Tämä takaa asiakkaallesi turvan siitä, että kello on aito ja siihen on saatavilla virallinen huolto- sekä takuupalvelu.

Tuotekuvaus on muotoiltu erityisesti Kellot.fi:lle ja sitä ei saa kopioida tai muokata. Ehtojen rikkomisesta vaaditaan korvaus.


Lisätiedot

Lisätiedot

Halkaisija 43 mm
Syvyys 14 mm
Rannekkeen materiaali Nahka (sopii ranteeseen noin m ympärysmitaltaan)
Rannekkeen leveys 22 mm
Lasi Safiiri
Vedenkestävyys 10 atm (amme/uinti)
Päivämäärän näyttö Kyllä
Lukko tyyppi Soljen
Rannekkeen väri Ruskea
Kotelon materiaali Ruostumaton teräs
Näytön väri Hopea
Näytön väri Hopea, Valkoinen
Tuotenumero A1000-0713
EAN 7350012580001
Sukupuoli Miehet
Asiakkaiden arviot

Kronaby Sekel A1000-0713 er 43 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 14 mm.

  Loading...