Daniel Wellington

Daniel Wellington Classic St Mawes Miesten kello, Hopea, 40mm

Lisää kuvia

Daniel Wellington Daniel Wellington Classic St Mawes Miesten kello, Hopea, 40mm
  • Koodi: ADW00100021
  • Tyyppi: Miehet
Classic St Mawes- malli Daniel Wellingtonilta on ajaton ja käy tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kellon tyylikäs ranneke on ruskeaa nahkaa ja yksityiskohdat ovat hopeanväriset.
Tekniset tiedot
Hinta 204,87 €

Saatavuus: Varastossa

Arvioitu toimitusaika: 2-4 arkipäivää

Dette ur kan opleves i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Ilmainen toimitus
Ilmainen vaihto
Hintatakuu
Kuvaus

Yksityiskohdat

Virallinen Daniel Wellington -merkin jälleenmyyjä
Olemme virallinen Daniel Wellington -merkin kellojen jälleenmyyjä. Tämä tarkoittaa myymiemme kellojen olevan aitoja ja niille olevan taattu virallinen huolto.

Nahkaranneke
Kellon ranneke on nahkaa./p>

Ohut kotelo
Tämä malli on tuotettu erittäin ohuen kotelon kera, joka saa sen vaikuttamaan erittäin ylelliseltä ja ohuelta. Matala profiili tekee siitä helpon puettavan kauluspaitojen sekä muiden tiukasti hihan kohdalta istuvien vaatteiden kanssa.

Mineraalikide
Erittäin kestävät mineraalikiteet suojelevat naarmuilta ja kolhuilta.

Vedenpitävä 30 metriin asti (3 bar)
Kestävyys 3 baria tai 30 metriä, joten kelloa voi pitää uitaessa. Otathan huomioon että metrien määrä (30) ei kuitenkaan ole sama kuin sallittu sukellussyvyys. Tämä arvo viittaa vedenkestävyystesteissä käytettyyn ilmanpaineeseen (ISO 2281) ja on tarkka kun kello pidetään paikoillaan. Liikkeessä kelloon kohdistuva ilmanpaine kohoaa huomattavasti ja tämän vuoksi suositeltu sukellussyvyys pätee vain kellon ollessa paikallaan ollen liikkeessä alhaisempi.

Kondensaatio - tärkeää!
Radikaalit lämpötilanmuutokset (esimerkiksi saunan kuumuus tai kylmä pakkanen) saattavat aiheuttaa kondensoitumista (kellon lasin sisäpuolella näkyy tällöin pieniä vesipisaroita). Kello tulee käyttää pikaisesti kultasepänliikkeessä tai kellon huoltoliikkeessä jotta kosteus voidaan poistaa. Mikäli näin ei toimita, voi kello vakavasti vaurioitua. Kellot eivät ole kondensaationkestäviä vaikka olisivatkin vedenkestäviä. Kondesaatio ei välttämättä ole tuotannon virhe, joten se ei yleensä kuulu takuun piiriin.

Kvartsikello
Patterilla toimiva kvartsikello, jota ohjaa kivennäiskvartsin kiteden vaihtelu. Nämä värähtelyt ovat hyvin vähäisiä jolloin kello säilyttää tarkkuutensa, jonka vuoksi kvartsia käytetäänkin kelloissa usein.


Lisätiedot

Lisätiedot

Halkaisija 40 mm
Syvyys 5 mm
Rannekkeen materiaali Nahka (sopii ranne noin 12-23 cm ympärysmitaltaa Please wait)
Rannekkeen leveys 20 mm
Rannekkeen leveys 20
Lasi Mineraalilasi
Koneistotyyppi Kvartsi
Vedenkestävyys 3 atm (roisketiivis / sade)
Lukko tyyppi Soljen
Rannekkeen väri Ruskea
Kotelon materiaali Ruostumaton teräs
Näytön väri Hopea
Näytön väri Valkoinen
Tuotenumero ADW00100021
EAN 7350068240157
Sukupuoli Miehet
Asiakkaiden arviot

Daniel Wellington Classic St Mawes Miesten kello, Hopea, 40mm er 40 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 5 mm.

  Loading...