Citizen

Citizen BN0100-42E, Promaster - Miesten Eco-Drive kello kumihihnalla

Lisää kuvia

Citizen Citizen BN0100-42E, Promaster - Miesten Eco-Drive kello kumihihnalla
  • Koodi: BN0100-42E
  • Tyyppi: Naiset
Urheilullinen Eco-Drive -miesten kello Citizeniltä. Väriltään mustan kellon kotelo on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen hihna on valmistettu kumista. Näyttöä piristävät lisäksi oranssit yksityiskohdat. Kello sopii mainiosti erilaisiin vesiaktiviteetteihin, sillä sen vedenkestävyys on jopa 20ATM.
Tekniset tiedot
Hinta 273,06 €
Tila:" Out Of Stock
Ota yhteyttä

Dette ur kan opleves i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Ilmainen toimitus
Ilmainen vaihto
Hintatakuu
Kuvaus

Yksityiskohdat

Virallinen jälleenmyyjä
Olemme brändin virallinen jälleenmyyjä. Tämä takaa asiakkaallesi turvan siitä, että kello on aito ja siihen on saatavilla virallinen huolto- sekä takuupalvelu.

Käännettävä kehys
Kello on varustettu kääntyvällä näytöllä, jota voidaan hyödyntää intervalli-ajastuksen aloittamisessa ja lopettamisessa.

Mineraalikide
Erittäin kestävät mineraalikiteet suojelevat naarmuilta ja kolhuilta.

Päivämäärän näyttö
Päivämäärä näkyy näytöllä erikseen.

Vedenpitävä 200 metriin asti (20 bar)
Kestävyys 20 baria tai 200 metriä, joten kelloa voi pitää uitaessa. Otathan huomioon että metrien määrä (200) ei kuitenkaan ole sama kuin sallittu sukellussyvyys. Tämä arvo viittaa vedenkestävyystesteissä käytettyyn ilmanpaineeseen (ISO 2281) ja on tarkka kun kello pidetään paikoillaan. Liikkeessä kelloon kohdistuva ilmanpaine kohoaa huomattavasti ja tämän vuoksi suositeltu sukellussyvyys pätee vain kellon ollessa paikallaan ollen liikkeessä alhaisempi.

Kondensaatio - tärkeää!
Radikaalit lämpötilanmuutokset (esimerkiksi saunan kuumuus tai kylmä pakkanen) saattavat aiheuttaa kondensoitumista (kellon lasin sisäpuolella näkyy tällöin pieniä vesipisaroita). Kello tulee käyttää pikaisesti kultasepänliikkeessä tai kellon huoltoliikkeessä jotta kosteus voidaan poistaa. Mikäli näin ei toimita, voi kello vakavasti vaurioitua. Kellot eivät ole kondensaationkestäviä vaikka olisivatkin vedenkestäviä. Kondesaatio ei välttämättä ole tuotannon virhe, joten se ei yleensä kuulu takuun piiriin.

Valoa heijastava pinta
Valoa heijastava päällyslakka tarjoaa pitkäikäisen valoa reflektoivan ominaisuuden pimeässä tilassa. Efektin aikaansaamiseksi vaaditaan vain pieni määrä valolle altistumista. Yleensä nämä ominaisuudet löytyvät kellojen viisareista.

Kuminen ranneke
Kevyt ja pehmeä, samalla taipuisa ja kestävä.

Kvartsikello
Patterilla toimiva kvartsikello, jota ohjaa kivennäiskvartsin kiteden vaihtelu. Nämä värähtelyt ovat hyvin vähäisiä jolloin kello säilyttää tarkkuutensa, jonka vuoksi kvartsia käytetäänkin kelloissa usein.

Tuotekuvaus on muotoiltu erityisesti Kellot.fi:lle ja sitä ei saa kopioida tai muokata. Ehtojen rikkomisesta vaaditaan korvaus.


Lisätiedot

Lisätiedot

Halkaisija 41 mm
Syvyys 12 mm
Rannekkeen materiaali Kumi (sopii ranne noin 14-22 cm ympärysmitaltaa Please wait)
Rannekkeen leveys 22 mm
Lasi Mineraalilasi
Koneistotyyppi Kvartsi
Vedenkestävyys 20 atm (snorklaus)
Päivämäärän näyttö Kyllä
Lukko tyyppi Soljen
Rannekkeen väri Musta
Kotelon materiaali Ruostumaton teräs
Näytön väri Hopea
Näytön väri Musta
Tuotenumero BN0100-42E
EAN 4974374230270
Sukupuoli Naiset
Asiakkaiden arviot

Citizen BN0100-42E, Promaster - Miesten Eco-Drive kello kumihihnalla er 41 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 12 mm.

  Loading...